WERKWIJZE ONTWERP TROUW- EN GEBOORTEKAARTEN

 

 

Stap 1: Aanvraag en offerte

Ben jij / zijn jullie enthousiast geworden over mijn kaarten en willen jullie dat ik een persoonlijk ontwerp maak voor jullie trouwkaart of geboortekaart? Hartstikke leuk! Bij contact kunnen jullie mij een berichtje sturen. Jullie ontvangen dan zo snel mogelijk een mail terug met een vragenlijst. Daarin vinden jullie vragen die jullie mogen beantwoorden zodat ik een duidelijk beeld krijg van jullie wensen, ideeën en hoeveel kaarten jullie nodig hebben, etc.
Wanneer jullie de vragenlijst in hebben gevuld, mailen jullie mij die terug en kijk ik naar de mogelijkheden en zorg ik voor een overzicht van de gemaakte kosten. Gaan jullie daarmee akkoord en is de afspraak gemaakt dat ik de kaarten voor jullie ontwerp en druk? Dan gaan we naar stap 2!

 

Stap 2: Ontwerpen

Jullie hebben de vragenlijst teruggestuurd, ik heb aangegeven hoeveel het zal kosten en jullie zijn daarmee akkoord gegaan. Dan begin ik met het ontwerpen van jullie kaart! In de vragenlijst hebben jullie aangegeven wat jullie in je hoofd hebben, welke kleuren jullie mooi vinden, etc. Daarmee ga ik aan de slag. 
Weten jullie niet zo goed wat jullie willen, of is het idee nog niet helemaal helder? Geen probleem! Mijn hoofd zit vaak vol met ideeën als ik de beantwoorde vragen uit de vragenlijst doorneem. 

Ik maak voor jullie een ontwerp die jullie digitaal per mail ontvangen. Jullie kunnen aangeven wat jullie er van vinden. Is het ontwerp af of willen jullie toch wat anders? Geef het gerust aan! Als het ontwerp af is, gaan we naar stap 3!

 

Stap 3: Drukken van de kaarten

Het ontwerp is af en ik laat de kaarten voor jullie drukken! Als de kaarten binnen zijn zal ik deze controleren en als er iets niet helemaal goed is gegaan, er zijn bijvoorbeeld te weinig kaarten gedrukt, zal ik dit oplossen. Gelukkig gaat het altijd goed, mijn controle is puur voor de zekerheid.

 

Stap 4: Verzenden van de kaarten

Als alles goed is, stuur ik de kaarten naar jullie op in een pakketje (zie foto's voor voorbeelden). Verzendkosten zijn voor de koper.
Wonen jullie in de buurt? Dan is het mogelijk om de kaarten op te halen! Dit gebeurt in overleg.

De levertijd van geboortekaarten zijn ongeveer 2 werkdagen, voor trouwkaarten duurt dit ongeveer 4 werkdagen. Hebben jullie snel de trouwkaarten nodig? Geef dat gerust aan, dan kunnen deze ook binnen 2 werkdagen worden geleverd. De kosten worden dan wel hoger.