Je hebt vast al veel van mijn werk gezien, en misschien ben je wel benieuwd wie er achter al die foto's en ontwerpen zit.
Ik leer jullie graag kennen en vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Een goede klik tussen ons is prettig voor goede communicatie.

OVER MIJ

Ik ben Tirza (25), getrouwd en woon in
een fijn huisje in Assen.

Tekenen, ontwerpen, illustreren en fotograferen zijn dingen die ik ontzettend leuk vind om te doen (dat had je misschien al wel geraden!).

Verder houd ik enorm veel van de natuur, wandelen, muziek, reizen, natuurlijke kleuren, details en hoe mooi de meest simpele dingen kunnen zijn.

MIJN STIJL

Misschien is het je al wel opgevallen, maar ik houd van licht. De zon, blauwe lucht, mist, wit, lichtblauw, lichtgroen en andere lichte natuurlijke kleuren.
Ik houd erg van de natuur, daarom fotografeer ik het liefste buiten. In bijvoorbeeld een bos, op het strand of gewoon in een achtertuin.
In mijn foto's vind ik het belangrijk dat de sfeer en emoties goed te zien zijn. Daarom doe ik mijn best om spontane momenten te fotograferen zodat je het moment weer kan herbeleven en dat jullie jezelf zijn op de foto's.

Als fotograaf op bruiloften en andere soort shoots (loveshoots, familieshoots, e.d.) probeer ik zo weinig mogelijk op te vallen. Hierdoor krijgen jullie de ruimte om jezelf te zijn en op die manier kan ik spontane plaatjes schieten. 

Natuurlijk geef ik ook instructies en zorg ik ervoor dat ik bij de belangrijke momenten zoals het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien, het uitwisselen van de ringen, handtekeningen zetten, e.d. dicht in de buurt ben met mijn camera's om foto's te maken.

Met alle plezier leg ik bijzondere momenten vast zoals de liefde in het leven wat geuit kan worden tijdens bruiloften, zwangerschappen, geboortes... Noem maar op!


Spreekt mijn werk je aan, heb je een vraag of kan ik je ergens anders mee helpen? Neem dan gerust contact met mij op!