Je hebt vast al wat van mijn werk gezien, en misschien ben je wel benieuwd wie er achter al die foto's en ontwerpen zit. Ik leer jullie graag kennen en vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Een goede klik tussen ons is prettig voor goede communicatie.

OVER MIJ

Ik ben Tirza (27) en ik woon met mijn man en dochter in Assen.

Tekenen, ontwerpen, illustreren en fotograferen zijn dingen die ik ontzettend leuk vind om te doen (dat had je misschien al wel geraden!). Verder houd ik enorm veel van de natuur, wandelen, muziek, reizen, natuurlijke kleuren, details en hoe mooi de meest simpele dingen kunnen zijn.

MIJN STIJL

Ik houd erg van natuurlijk licht en de natuur, daarom fotografeer ik het liefste buiten. In bijvoorbeeld een bos, op het strand of gewoon in een achtertuin.
In mijn foto's vind ik het belangrijk dat de sfeer en emoties goed te zien zijn. Daarom doe ik mijn best om spontane momenten te fotograferen zodat je het moment weer kan herbeleven en dat jullie jezelf zijn op de foto's.

Als fotograaf op bruiloften en andere soort shoots probeer ik jullie de ruimte te geven om jezelf te zijn en op die manier kan ik spontane plaatjes schieten. 

Natuurlijk geef ik ook instructies en zorg ik ervoor dat ik bij de belangrijke momenten dicht in de buurt ben met mijn camera's om foto's te maken.

Met alle plezier leg ik bijzondere momenten vast zoals de liefde in het leven tijdens bruiloften, zwangerschappen, geboortes... Noem maar op!

Spreekt mijn werk je aan, heb je een vraag of kan ik je ergens anders mee helpen? Neem dan gerust contact met mij op!