Je hebt vast al veel van mijn werk gezien, en misschien ben je wel benieuwd wie er achter al die foto's en ontwerpen zit.
Ik vind het prettig om jullie te leren kennen en misschien hebben jullie dat ook wel bij mij!
Het is natuurlijk fijn als er een goede klik is tussen ons, zodat we goed contact kunnen hebben en dat jullie je op jullie gemak voelen.

 

OVER MIJ

Mijn naam is Tirza en ik ben getrouwd met Henk Jan. We wonen sinds kort in ons vrolijke huisje in Assen.

Tekenen, ontwerpen, illustreren en fotograferen zijn dingen die ik ontzettend leuk vind om te doen (dat had je misschien al wel geraden!).

Verder houd ik enorm veel van de natuur, wandelen, reizen, zachte kleuren, details en hoe mooi de meest simpele dingen kunnen zijn.

 

MIJN STIJL

Misschien is het je al wel opgevallen, maar ik houd van licht. De zon, blauwe lucht, mist, wit, lichtblauw, lichtgroen en andere lichte natuurlijke kleuren.
Ik houd erg van de natuur, daarom fotografeer ik het liefste buiten. In bijvoorbeeld een bos, op het strand of gewoon in een achtertuin.
In mijn foto's vind ik het belangrijk dat de sfeer en emoties goed te zien zijn. Daarom doe ik mijn best om spontane momenten te fotograferen zodat je het moment weer kan herbeleven en dat jullie jezelf zijn op de foto's.

 

MIJN WERKWIJZE

Onder het kopje werkwijze vind je de mijn werkwijze bij het ontwerpen van trouw- en geboortekaarten. 

Mijn werkwijze bij fotografie staat daar los van.

Als fotograaf op bruiloften en andere soort shoots (loveshoots, familieshoots, e.d.) probeer ik zo weinig mogelijk op te vallen. Hierdoor krijgen jullie de ruimte om jezelf te zijn en op die manier kan ik spontane plaatjes schieten. 

Natuurlijk geef ik ook instructies en zorg ik ervoor dat ik bij de belangrijke momenten zoals het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien, het uitwisselen van de ringen, handtekeningen zetten, e.d. dicht in de buurt ben met mijn camera's om foto's te maken.

 

Met alle plezier leg ik bijzondere momenten vast zoals de liefde in het leven wat geuit kan worden tijdens bruiloften, zwangerschappen, geboortes.... Noem maar op!
Spreekt mijn werk je aan, heb je een vraag of kan ik je ergens anders mee helpen? Neem dan gerust contact met mij op!